01 544 20 16 01 544 20 19 info@impulz-lj.si
 
 
 
 
 
 
OD LETA
1990 
 
 
 

Plantronics MDA100 QD

Plantronics MDA100 QD

16.12.2016

Edinstveno zasnovan za reševanje komunikacijskih izzivov, povezanih s prehodom iz klasičnih namiznih telefonov na računalniške softphone v klicno intenzivnih okoljih, kot so servisne službe. Izdelan kot preprosto stikalo, omogoča uporabnikom upravljanje s klici iz različnih virov, brez menjave slušalk.

Mnogi centri za pomoč uporabnikom in druga klicno obremenjena okolja prehajajo na računalniško telefonijo zaradi zniževanja stroškov, razširljivosti, avtomatizacije procesov in učinkovitosti, a hkrati še vedno uporabljajo namizne telefone do končne zamenjave. Vmesnik  pomeni en glavobol manj za podjetje, ki opravljajo tako tranzicijo, eno usposabljanje manj za uporabnike in na koncu, ena ovira manj za uspešne pogovore na obeh straneh žice.

Plantronics MDA100 QD je narejen za klice v intenzivnih okoljih, kjer je pomembna vsaka sekeunda. Za podjetja je to prehodna naprava, ki povezuje uporabnike tako z namiznimi kot tudi s softphoni in jim tako omogoča, da ohranijo obstoječe slušalke.  Deluje s Plantronics QD (quick disconnect) slušalkami kot so EncorePro, SupraPlus in Entera.

Glavne značilnosti izdelka vključujejo:

  • Intuitivna oblika z enostavnim stikalom, s katerim preprosto upravljamo klice med namiznim telefonom in softphonom
  • Združljivost z večino softphonov in namiznih telefonov, s PC računalniki in Apple računalniki
  • Velik gumb za izklop/vklop mikrofona s svetlobnim indikatorjem za lahek nadzor mikrofona med pogovori
  • Šest stopenjsko stikalo nudi združljivost z več kot 800 namiznimi telefoni
  • 10 meterska spiralna vrvica omogoča uporabnikom, da se prosto gibljejo

Plantronics MDA100 QD je kompatibilen s Plantronics Manager Pro, programsko naročniško storitvijo za upravljanje avdio komunikacijskih naprav. Z njo lahko IT služba preprosto spremlja MDA100 QD naprave v podjetju in s tem pridobi vpogled v njihovo okolje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.