Culture Plus Serija

Aktivirajte svoj potencial

S takojšnjim prileganjem, odličnim zvokom in prefinjenim stilom, serija Sennheiser Culture Plus omogoča nemoten prehod uporabnikov iz tradicionalnih sistemov v združene komunikacije, da aktivira celoten potencial vaše nove komunikacijske kulture.

Udobje, slog in izjemen zvok

Aktivirajte svoj potencial

Slušalke Culture Plus Series zagotavljajo jasno, Sennheiser Voice Clarity, upravljanje klicev v vseh večjih okoljih UC, vključno s storitvijo Skype for Business. Idealne slušalke za pisarne, ki cenijo udobje, slog in izjemen zvok.

Idealen uvod v novo kulturo UC

Hitro razumevanje za lažje uvajanje

Uporaba najboljšega orodja za delo vam omogoča hitro prilagajanje novim tehnologijam in povečanje potenciala vaše nove platforme Unified Communication. Slušalke Culture Plus, s takojšnjo udobno uporabo, izjemnim zvokom in odličnim stilom, so idealen uvod v vašo novo komunikacijsko kulturo in pripomorejo k hitrem in trajnem razumevanju vaše UC rešitve.

Za bolj naravno pogovorno izkušnjo

Sennheiserjeva glasovna jasnost

Če delate v zasedeni pisarni, boste cenili glasnost slušalk Series Plus Plus. Z mikrofonom, ki odpravlja šum, in širokopasovnim zvokom, je vsaka beseda jasna  za vas in za drugo stranko. Kot če bi imeli neposreden pogovor.

Enostavno na pogled, nežno na uho

Sodoben slog in udobje. Lahka naglavna obloga z oblazinjenjem iz usnja in izbira med velikimi akustičnimi blazinicami z umetno  peno ali mehkimi, odstranljivimi prevlekami iz usnja, vam omogočajo takojšnje udobje nošenja.

Tehnologija zaščite sluha

Sennheiser Activegard®

Sennheiser ActiveGard® tehnologija za zaščito sluha ščiti uporabnike pred potencialno nevarnostjo akustičnega šoka zaradi nepričakovanih in nenadnih močnih zvokov.

SC 665 USB naglavna slušalka – žična
SC 635 naglavna slušalka – žična
SC 662 naglavna slušalka – žična
SC 630 USB CTRL naglavna slušalka – žična
SC 632 naglavna slušalka – žična
SC 668 naglavna slušalka – žična
SC 630 USB ML naglavna slušalka – žična
SC 630 – naglavna slušalka – žična
SC 665 naglavna slušalka – žična
SC 638 naglavna slušalka – žična
Cart