D 10 Serija

Izboljšana zasnova - brezkompromisen zvok

Poenostavljena zasnova nove serije brezžičnih slušalk Sennheiser D 10 brez kompromisov pri izjemnem zvoku. Njegova enotna povezljivost z namiznim telefonom ali softphoneom / PC-jem omogoča preprosto  upravljanje – odlična rešitev za vse velikosti podjetij. D 10 omogoča  brezžične rešitve za več dnevnih uporabnikov.

Različni načini nošenja

Nosilne različice :nosilec preko glave, ušesni nosilec ali nosilec okoli vratu D 10 Vse naglavne slušalke so namenjene za nošenje ob levem ali desnem ušesu in  se nežno prilegajo – združujejo se  z isto bazno postajo.

Enostavno zasnovana za vaš način dela.

Možnost priklopa na različne priključke.Z  D 10 serijo, lahko izberete rešitev preklopa slušalke  na namizni telefon ali na softphone / PC.

Povezava kakovostnega zvoka med tem, ko hodite po pisarni.

Brezžična povezava dovoljuje gibanje v prostoru-pisarni.

Tipična poslovna stavba: do 55 m.

Vidna linija: do 180 m.

Zvok kakovosti

Sennheiser Voice Clarity

Za najboljšo možno komunikacijo med klicateljem in poslušalcem, Sennheiser Voice Clarity enkratno izboljša najpomembnejše frekvence in podrobnosti človeškega glasu. Za klicatelja in za poslušalca je zvok jasnejši , kar mu omogoča, da sliši govorne nianse ,mikrofon za odpravljanje hrupa, pošlje najjasnejši signal za izboljšanje razumljivosti.

Pozabite na čas delovanja baterije

Čas pogovora v celem delovnem dnevu

Zaradi inteligentnega hitrega polnjenja slušalke serije D 10 zagotavljajo cel dan pogovora za udobno in brezskrbno povezavo v pisarni.

Additional features

V 20 minutah napolnite 50% baterije.

Filtrira neželen hrup v ozadju za kristalno jasne pogovore.

Hitro in priročno.

V isti konferenčni klic se lahko pridružijo do trije dodatni gostje, tako da slušalke preprosto priklopijo na isto bazno postajo. Ni prekinitve in gostom je zelo hitro in priročno, da se pridružijo istemu pogovoru.

Nastavite lastno vgrajeno melodijo zvonjenja in ne pozabite nikoli zamuditi klica.
D 10 USB in D 10 USB ML imata vgrajen zvonec z izbiro treh melodij zvonjenja in nastavljive glasnosti zvonjenja.

Tehnologija zaščite sluha.

Patentirana tehnologija zaščite sluha Sennheiser ActiveGard® ščiti uporabnike pred potencialno nevarnostjo zvočnega šoka pred nepričakovanimi in nenadnimi zvočnimi šoki na liniji.

DW-BS EU-brezžična slušalka DECT
DW 10
DW Pro 2 – brezžična slušalka
DW Pro 1
Cart