PLANTRONICS ENCOREPRO HW515 USB

Celodnevno udobje, zanesljivost in vzdržljivost po katerih je znana serija EncorePro, sedaj z vgrajeno kontrolo klicev. EncorePro 500 USB serija je pripravljena na vsak klic, kajti vsak klic je pomemben.

Šifra: 5144 Kategorije: , ,
Opis

Opis

Tri inovativne modele odlikuje izboljšana redukcija šumov, povečana zanesljivost in izredno udobje, zato so primerne za celodnevno uporabo. Zasnovane so za potrebe modernih klicnih centrov in pisarn, imajo mehke ušesne blazinice, kovinske spoje, ki zagotavljajo trpežnost in zanesljivost ter prilagodljiv mikrofon z vodilom za natančno nameščanje. Model EncorePro 520 pokriva obe ušesi in zagotavlja boljšo osredotočenost in koncentracijo z blokiranjem hrupa iz okolice.

S Plantronics Manager Pro dodatno storitvijo, lahko IT administrator daljinsko spremlja, upravlja in vzdržuje slušalke za celotno podjetje in s tem zagotavlja, da lahko zaposleni sprejmejo vsak klic strank. Nič več  tekanja od uporabnika do uporabnika zaradi nastavitev, popravkov ali posodobitev.  To je za IT administratorje poenostavitev, za uporabnike doslednost, za stranke pa zadovoljstvo.

Značilnosti:

  • Najlažje plantronicsove slušalke z naglavnim lokom do sedaj
  • Kovinski zglobi in lasersko varjenje zagotavljajo maksimalno robustnost
  • Izjemno mehek ušesni del jamči celodnevno udobje
  • Nova generacija mikrofonov, ki zmanjšujejo šume in motnje iz okolice in s tem izboljšujejo komunikacijo med uporabniki (HW520)
  • Uglašen širokopasovni zvok prinaša bogatejše, bolj jasne pogovore, medtem ko tehnologija Soundgard varuje uporabnikov sluh
  • Quick Disconnect konektor omogoča hiter vklop in izklop in je združljiv z vsemi plantronicsovimi USB avdio procesorji in priključnimi kabli
Cart