Najdite ponovno svojo pisarno

z MB 660 prilagodljivo slušalko

Končno, rešitev za slušalke, ki se prilega načinu dela.

Prilagodljiv ANC

Z edinstvenim, inovativnim prilagodljivim pristopom k odpravljanju hrupa MB 660 se lahko osredotočite na svoje delo in ste produktivni – medtem ko ste še vedno v stiku z okoljem.

UC potrjena komunikacija poslovnega razreda

Z edinstveno in inovativno prilagodljivo ANC tehnologijo MB 660 ste sposobni prevzeti nadzor in ostati osredotočeni na pogovor – medtem ko ste še vedno v stiku z okolico.

Sennheiserjev nastavljiv zvok

Nastavite svojo slušalko , da boste dobili najboljši osebni zvok za govor, glasbo in zabavo. MB 660 zagotavlja stereo zvok in pretakanje kakovosti CD-jev z aptX® v priznani visokokakovostni tehnologiji Sennheiser za vašo vrhunsko zvočno izkušnjo.

Zlati standard v profesionalnih slušalkah ANC

Sennheiser MB 660 je prva profesionalna prilagodljiva slušalka ANC v industriji. Z nenehnim nadzorovanjem hrupa v ozadju, Sennheiserjeva prilagodljiva tehnologija ANC NoiseGard ™ brezhibno prilagaja raven zmanjšanja hrupa v slušalkah.

Ta edinstvena tehnologija vam omogoča, da prevzamete nadzor nad svojim pisarniškim okoljem, tako da imate lahko produktiven delovni prostor, ki ne bo moten – brez občutka izolacije, povezane s standardnim ANC.

UC potrjena komunikacija poslovnega razreda

Serija MB 660 je zasnovana tako, da je izjemno poslovno orodje za povečanje vaše produktivnosti.

Jasnost komunikacijskega glasu v poslovnem razredu je ključ do uspeha v vsaki organizaciji. Dongle MB 660 in USB BTD 800 zagotavljata certificirano komunikacijsko izkušnjo poslovnega razreda, ne glede na to, kakšno je vaše okolje UC.

Sennheiserjev unikatni zvok

Uživajte v kakovosti CD-ja s tehnologijo aptX®, ko se morate med delom sprostiti ali ko ste na poti. Ustvarite lahko tudi svoj zvok z izbiro načinov zvočnega učinka (Club, Movie, Speech, Director), da dobite najboljši osebni zvok za govor, glasbo in zabavo.

Tvoja glasba. Tvoja pot.
Z aplikacijo CapTune ™ lahko prilagodite in prilagodite svoj zvočni profil in celo prilagodite stopnjo odpravljanja hrupa, da bo ustrezala vašim individualnim potrebam.

Vzpostavi svojo pisarno

S serijo MB 660 nismo ogrozili niti ene podrobnosti. Serija MB 660 je poleg tega, da odpravlja hrup na naslednjo raven in zagotavlja znani zvok  Sennheiser, zasnovan tako, da je vrhunsko poslovno orodje za povečanje produktivnosti

Ostale funkcionalnost

Edinstvena tehnologija SpeakFocus ™ s 3 digitalnimi mikrofoni Sennheiser ponuja kristalno čist zvok, poslušalcem pa je omogočeno, da slišijo, kaj govorite – tudi v hrupnih odprtih pisarnah tako ,da je  klic vedno učinkovit.

Ko se pogovarjate , napredni lastni detektor zazna vaš glas in optimizira razumljivost govora ter zmanjša zvok v ozadju vašega poslušalca. Ko govora ni zaznati, se postopoma zmanjšajo vsi moteči zvoki v ozadju, kot so šumenje zvočnikov tipkovnice ali papirja, da bi komunikacija z poslušalcem postala bolj prijetna.

Bodite prepričani, da bo vaše sporočilo prešlo – tudi v zahtevnih zunanjih okoljih. Tehnologija WindSafe ™ zmanjšuje šum vetra .

Z tehnologijo Room Experience ™ daje vtis, da se pogovarjate z osebo v isti sobi. Ta bolj realističen zvok vam omogoča bolj naravno in prijetno poslušanje med klicem.

S tehnologijo Sennheiser TalkThrough lahko poslušate svoje sodelavce , ne da bi odstranili slušalke.

Krmiljenje klicev  neposredno s sledilne ploščice: sprejem / končni klic, zavrnitev, zadrževanje, izklop / izklop zvoka, ponovno klicanje; predvajanje / premor glasbe, spreminjanje skladbe, glasnost navzgor ali navzdol

Vrhunski material, ki zagotavlja maksimalno udobje, ergonomijo in slog.

MB 660 UC ima do 30 ur baterije. Tudi če zmanjka baterije,
še vedno lahko uživate v uporabi slušalke s priloženim kablom.

Enostavno vklop / izklop z obračanjem ušesnih skodelic. Zložljiva zasnova za kompaktno shranjevanje.

MB 660 UC -brezžična slušalka
Cart