Mobile Business Pro Serija

36/5000 Izvrsten zvok, izjemno udobje

Serija slušalk MB Pro Premium Bluetooth® je zasnovana za poslovne strokovnjake, ki zahtevajo brezžično komunikacijsko svobodo, briljantno kakovost zvoka in izjemno udobje pri nošenju.

Več povezljivosti

Preklopite, ko to želite

Preprosto preklopite klice med dvema napravama Bluetooth® (na primer namiznim telefonom, ki podpira tehnologijo Bluetooth® in mobilnimi klici) .

Popolnost je v podrobnostih

Nagrajeni dizajn in produkt Sennheiser

MB Pro serija jeizdelana  z vrhunskimi materiali, ki zagotavljajo najvišjo trajnost in kakovost .

Razširjeni čas pogovora

Čas pogovora – ves dan

S časom pogovora do 15 ur lahko komunicirate v HD zvoku več kot poln delovni dan.

Room Experience ™tehnologija

Z vrhunsko kvaliteto vam Room Experience ™ daje vtis, da se pogovarjate z osebo v istem prostoru. Sennheiser’s Room Experience ™ je zasnovan tako, da zmanjša utrujenost  za celodnevne uporabnike.

**samo za  slušalkeza dve ušesi

Prilagodljiva in mobilna rešitev – MB Pro je oblikovan tako, da poslovnim strokovnjakom zagotavlja fleksibilnost in mobilnost za komunikacijo v pisarnah in na poti.

Intuitivna funkcija sprejemanja / končanja – z vstavitvijo / izklopom slušalke na polnilnem polnilniku – lahko uporabnik neposredno sprejme in konča klic brez nadaljnjega upravljanja klicev

Slušna zaščitna tehnologija – Sennheiser ActiveGard® je patentirana tehnologija zaščite sluha, ki uporabnike ščiti pred potencialno nevarnostjo zvočnega šoka pred nepričakovanimi in nenadnimi zvočnimi napadi na liniji.

Cart