PRESENCE™

Poslušaj in bodi slišen. Kjerkoli!

Poslušajte in slišite. Kjerkoli.

Z najboljšimi mikrofoni in tehnologijami za filtriranje hrupa, PRESENCE ™ zagotavlja jasno komunikacijsko izkušnjo tudi vašemu poslušalcu. Trije digitalni mikrofoni brezhibno delujejo skupaj z naprednimi tehnologijami lastnega glasu, detektorjem SpeakFocus ™ in tehnologijo WindSafe ™, ki zagotavljajo kristalno čist zvok povsod.

Neposreden pogovor – ves dan. Do 10 ur ozkopasovnega in 8 urnega širokopasovnega klica.

Za sprejem in končanje klicev preprosto odprite in zaprite roko strele. To je intuitiven in hiter način, da ostanete pod nadzorom, ko komunicirate.

PRESENCE ™ je zasnovan za natančnost in udobje nošenja. Izbirate lahko med oblazinjenim ušesnim nosilcem, (na voljo so štirje ušesni nosilci) in lokom za za nošenje preko glave. Vsi načini nošenja so prilagojeni za levo in desno uho. Pokrivalo za slušalke PRESENCE ™ je na voljo kot dodatna oprema.

Brezstično preklapljajte med softfonom in mobilnimi klici, s čimer učinkovito kombinirate pisarniške in mobilne slušalke. PRESENCE ™ Grey Business je namenjen samo mobilnim telefonom.

PRESENCE ™ je zasnovan tako, da poveča vašo produktivnost v pisarni in okoli nje. Prilagojen polnilec za enostaven preklop polnjenja baterije in ponovno uporabo slušalke.

Izberite vašo slušalko

Presence Grey Business
Presence Grey UC
Cart