SDW 5000

Spoznajte prihodnost pripravljeni

Sennheiser SDW 5000 serija

SDW 5000 serija

Kakovost komunikacije naslednje generacije

Nova Sennheiser SDW 5000 brezžičnih DECT slušalk.Ta serija je narejena za popolno mobilnost na delovnem mestu  in je zasnovana tako, da upošteva poslovno komunikacijo prihodnosti.

Vrhunski zvok

Uspešna komunikacija je ključ do učinkovitega poslovanja. Serija SDW 5000 postavlja nov standard zvoka s super širokopasovnim zvokom in visokokakovostnim stereo zvokom, ki ponuja zvok, ki presega običajne poslovne standarde. Dva mikrofona s sistemom za odpravljanje hrupa in pionirsko tehnologijo zaznavanja govora omogočata izjemen zvok za izboljšano razumljivost govora v hrupnem okolju.

Izboljšana varnost

Varnost je glavna skrb IT vodje podjetja. DECT Security certificiran, izboljšana varnostna oprema serije SDW 5000 Series zagotavlja 128-bitno preverjanje pristnosti in vodilno tehnologijo zaščitenega seznanjanja, ki ohranja zaupnost komunikacije. Vrata USB za Bluetooth® lahko onemogočite na omejenih območjih.

Popolna prilagodljivost

Odgovorite na vse klice iz ene naprave. Z do trikratno povezljivostjo za softphone / PC, namiznim telefonom in mobilnimi napravami. Uporabite bazno postajo kot prehod do želenih avdio virov. Z izbiro načinov nošenja – dvostranski naglavni trak, enostranski naglavni trak, nosilec za uho in nosilec okoli vratu, serija SDW 5000 zagotavlja odlično prileganje po meri.

Višja produktivnost

Pametne funkcije omogočajo, da je sodelovanje in komunikacija izjemno učinkovita, saj slušalke in krmilniki baznih postaj omogočajo enostavno upravljanje klicev. Led indikator na slušalkah pomaga uporabnikom, da jih med pogovorom ne motimo, mehke blazinice za ušesa iz usnja pa zagotavljajo celodnevno udobje in učinkovito dušenje hrupa. Seveda je serija SDW 5000 optimizirana in certificirana za Skype za podjetja. Mobilni telefon lahko celo polnite iz USB priključka.

Nov standard

Brezžični DECT slušalke serije SDW 5000 so med prvimi profesionalnimi sistemi za komunikacijo in sodelovanje, ki podpirajo naslednjo generacijo avdio – super širokopasovnih povezav. Tako lahko serija SDW 5000 prinese bogato in podrobno zvočno izkušnjo, ki presega običajne poslovne standarde.

Spoznajte SDW 5000

Sodobni pisarniški delavci potrebujejo mobilnost v pisarni in možnost za priložnostne skupinske sestanke. Z uporabo več naprav in pogosto sedenjem za različnimi mizami današnji delavci znanja zahtevajo prilagodljivo, osebno komunikacijsko rešitev, ki preprosto deluje. SDW 5000 jim pomaga izpolniti prihodnost, ki je pripravljena z orodjem za poslovno komunikacijo.

Vse vaše naprave se brez težav povezujejo prek enega samega sistema slušalk.
Super širokopasovni zvok za glasovno izkušnjo, ki presega običajne poslovne standarde
Napredni varnostni protokoli ohranjajo zaupnost pogovorov.

Razumeti

Jasen, naraven zvok je bistvenega pomena za učinkovito komunikacijo med klicateljem in poslušalcem.

Dva mikrofona zbirata najbolj jasen glasovni signal za izboljšanje razumljivosti. V kombinaciji to vodi do boljših, bolj naravnih zvočnih pogovorov, kjer se ne izgubijo pomembne podrobnosti in se zmanjša utrujenost pri poslušanju.

Super širokopasovni zvok zagotavlja svež in naraven zvok, ki presega običajne poslovne standarde

Izjemna glasbena / multimedijska izkušnja Stereo zvok kakovosti Sennheiser dvigne zmogljivosti slušalk DECT na novo raven

Izjemna razumljivost govora z dvema sistemoma za odpravljanje hrupa mikrofona in pionirsko tehnologijo zaznavanja glasu

Odličen zvok v okolju visoke gostote s širokopasovnim načinom visoke gostote

Optimiziran za večje blagovne znamke UC in certificiran za Skype for Business

Udobje celodnevnega nošenja – mehke ušesne blazinice iz usnje zagotavljajo učinkovito dušenje hrupa

Celoten delovni čas pogovora – do 14 ur ožjega pasu

Hitro polnjenje s 50% baterijo v samo 30 minutah

Neomejeni klici s polno lučjo na slušalkah. Kot dodatna oprema je na voljo  lučka za mizo.

Brezžični domet na dolge razdalje – do 180 m  z vidnim poljem

Izboljšana varnost z zaščitenim združevanjem, 128-bitnim preverjanjem pristnosti in varnostnim certifikatom DECT, da bodo vsi pogovori zaupni

Preprosta konfiguracija in upravljanje za IT managerje s Sennheiser HeadSetup ™ Pro Managerjem

Naj vas razumejo

Čist, naravni zvok je ključnega pomena za učinkovito komunikacijo med klicateljem in poslušalcem. Dva mikrofona prevzameta najjasnejši glasovni signal za izboljšanje razumljivosti. V kombinaciji so to boljši, bolj naravni zvočni pogovori, kjer se ne izgubijo pomembne podrobnosti in se zmanjša utrujenost pri poslušanju.

DW Pro 1
DW Pro 2 – brezžična slušalka
DW-BS EU-brezžična slušalka DECT
DW 10
Cart